Kesahan dan kobolehanpercayaan timbuild instrument bagi program pembentukan pasukan dalam kalangan kakitangan Universiti Pendidikan Sultan Idris - Omar Firdaus Mohd Said (Tanjong Malim, 2023)
Kesahan dan kobolehanpercayaan timbuild instrument bagi program pembentukan pasukan dalam kalangan kakitangan Universiti Pendidikan Sultan Idris by Omar Firdaus Mohd Said