Pembangunan dan kebolehgunaan Modul LINE Pro bagi topik Pengaturcaraan Linear berasaskan STEM dalam Matematik Tambahan Tingkatan Lima - Muhammad Darul Ridwan A Bakar (Tanjong Malim, 2024)
Pembangunan dan kebolehgunaan Modul LINE Pro bagi topik Pengaturcaraan Linear berasaskan STEM dalam Matematik Tambahan Tingkatan Lima by Muhammad Darul Ridwan A Bakar