Pembangunan dan kebolehgunaan aplikasi Glosari Bahasa Melayu-Bahasa Inggeris bagi topik Haba dan Gelombang Fizik KSSM - Nor Fazlin Md Pudzi (Tanjong Malim, 2024)
Pembangunan dan kebolehgunaan aplikasi Glosari Bahasa Melayu-Bahasa Inggeris bagi topik Haba dan Gelombang Fizik KSSM by Nor Fazlin Md Pudzi