Hubungan di antara pengetahuan dan sikap pengurusan kewangan serta penghayatan agama dengan integriti guru besar di negeri Perak - Hairul Azman Mohd Hata (Tanjong Malim, 2012)
Hubungan di antara pengetahuan dan sikap pengurusan kewangan serta penghayatan agama dengan integriti guru besar di negeri Perak by Hairul Azman Mohd Hata