Keberkesanan teknik Mnemonik terhadap keupayaan ingatan dan pencapaian murid Tingkatan Empat dalam topik Sistem Urinari - Siti Aisyah Azman (Tanjong Malim, 2024)
Keberkesanan teknik Mnemonik terhadap keupayaan ingatan dan pencapaian murid Tingkatan Empat dalam topik Sistem Urinari by Siti Aisyah Azman