Hubungan dinamik antara wang, output dan kadar pertukaran antarabangsa dalam dua rejim kadar pertukaran yang berbeza - Norimah Rambeli (Tanjong Malim, 2004)
Hubungan dinamik antara wang, output dan kadar pertukaran antarabangsa dalam dua rejim kadar pertukaran yang berbeza by Norimah Rambeli