Perbandingan terjemahan metafora antara merpati putih lagi dan rang bai ge zai ci fei xiang - Nur Akmal Othman (Tanjong Malim, 2020)
Perbandingan terjemahan metafora antara merpati putih lagi dan rang bai ge zai ci fei xiang by Nur Akmal Othman