Kesan pembelajaran ilmu Turath terhadap guru agama Kurikulum Bersepadu Dini di daerah Kinta Utara Perak - Nur Farhanis Faisal (Tanjong Malim, 2024)
Kesan pembelajaran ilmu Turath terhadap guru agama Kurikulum Bersepadu Dini di daerah Kinta Utara Perak by Nur Farhanis Faisal