Akal budi Orang Melayu menerusi cerita-cerita Rakyat - Tuan Siti Nurul Suhadah Tuan Adnan (Tanjong Malim, 2023)
Akal budi Orang Melayu menerusi cerita-cerita Rakyat by Tuan Siti Nurul Suhadah Tuan Adnan