Penggunaan kronemiks (MASA) dan kepentingannya dalam Majlis Perkahwinan Melayu - Khairul Azam Bahari (Tanjong Malim, 2023)
Penggunaan kronemiks (MASA) dan kepentingannya dalam Majlis Perkahwinan Melayu by Khairul Azam Bahari