Pemerkasaan komuniti sebagai elemen kepemimpinan Orang Semai dalam Novel Ludaad - Saravanan P. Veeramuthu (Tanjong Malim, 2023)
Pemerkasaan komuniti sebagai elemen kepemimpinan Orang Semai dalam Novel Ludaad by Saravanan P. Veeramuthu