Pembangunan dan persepsi kebolehgunaan permainan Pac-The Sciencemen bagi topik jadual berkala - Muhammad Luqman Hakim Abdullah (Tanjong Malim, 2024)
Pembangunan dan persepsi kebolehgunaan permainan Pac-The Sciencemen bagi topik jadual berkala by Muhammad Luqman Hakim Abdullah