Implikasi perbezaan I\Rab terhadap makna ayat Al-Quran dalam surah Ali Imran - Nur \'Izzati Mohd Shapee (Tanjong Malim, 2023)
Implikasi perbezaan I\Rab terhadap makna ayat Al-Quran dalam surah Ali Imran by Nur \'Izzati Mohd Shapee