Faktor-faktor yang mempengaruhi penggunaan mobiliti sifar karbon di Universiti Putra Malaysia (UPM) - Nur Humairah Kamarudin (Tanjong Malim, 2023)
Faktor-faktor yang mempengaruhi penggunaan mobiliti sifar karbon di Universiti Putra Malaysia (UPM) by Nur Humairah Kamarudin