Development and performance of a solar dryer hybrid photovoltaic thermal system [Pembangunan dan prestasi sistem pengering suria hibrid fotovoltan terma] - Mohd Syahriman Mohd Azmi (Tanjung Malim, 2023)
Development and performance of a solar dryer hybrid photovoltaic thermal system [Pembangunan dan prestasi sistem pengering suria hibrid fotovoltan terma] by Mohd Syahriman Mohd Azmi