Panduan pengajaran dan pembelajaran asas drumset melalui laman blog : Malaysia drummer zone - Suhaimee Ahmad (Tanjong Malim, 2009)
Panduan pengajaran dan pembelajaran asas drumset melalui laman blog : Malaysia drummer zone by Suhaimee Ahmad