Professional leadership competencies for educational middle leaders [kompetensi kepimpinan profesional bagi pemimpin pertengahan pendidikan] - Marinah Awang (Tanjung Malim, 2023)
Professional leadership competencies for educational middle leaders [kompetensi kepimpinan profesional bagi pemimpin pertengahan pendidikan] by Marinah Awang