Impact of government health and education expenditures on insurance demand: ARDL model [Kesan perbelanjaan kesihatan dan pendidikan kerajaan terhadap permintaan insurans: Model ARDL] - Norimah binti Rambeli @ Ramli (Tanjung Malim, 2023)
Impact of government health and education expenditures on insurance demand: ARDL model [Kesan perbelanjaan kesihatan dan pendidikan kerajaan terhadap permintaan insurans: Model ARDL] by Norimah binti Rambeli @ Ramli