Keupayaan murid cemerlang akademik tingkatan empat dalam menyelesaikan masalah algebra bukan rutin - Adnan Mazlini, Jalil Nurul Sarah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Keupayaan murid cemerlang akademik tingkatan empat dalam menyelesaikan masalah algebra bukan rutin by Adnan Mazlini, Jalil Nurul Sarah,