Keterlibatan murid kolej vokasional berpencapaian rendah dalam pengajaran dan pembelajaran Matematik menerusi pendekatan Q-Methodology - Marham Marsilah Anum, Mohd Ayub Ahmad Fauzi, Ahmad Tarmizi Rohani, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Keterlibatan murid kolej vokasional berpencapaian rendah dalam pengajaran dan pembelajaran Matematik menerusi pendekatan Q-Methodology by Marham Marsilah Anum, Mohd Ayub Ahmad Fauzi, Ahmad Tarmizi Rohani,