Kesesuaian persekitaran pembelajaran, interaksi guru-pelajar, komitmen belajar dan keselesaan pembelajaran dalam kalangan pelajar Biologi - Che Ahmad Che Nidzam, Shaharim Saidatul Ainoor, Yahaya Asmayati, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kesesuaian persekitaran pembelajaran, interaksi guru-pelajar, komitmen belajar dan keselesaan pembelajaran dalam kalangan pelajar Biologi by Che Ahmad Che Nidzam, Shaharim Saidatul Ainoor, Yahaya Asmayati,