Systematic ATLAS.ti Analysis Procedure: Development Main Keywords of SPM Malay Essay Questions [Prosedur Analisis ATLAS.ti Bersistematik: Pembinaan Kata Kunci Utama Soalan Karangan Bahasa Melayu SPM] - Mohd Sufian Ismail (Tanjong Malim, 2023)
Systematic ATLAS.ti Analysis Procedure: Development Main Keywords of SPM Malay Essay Questions [Prosedur Analisis ATLAS.ti Bersistematik: Pembinaan Kata Kunci Utama Soalan Karangan Bahasa Melayu SPM] by Mohd Sufian Ismail