Keberkesanan penggunaan pengaturcaraan LOGO terhadap pencapaian Matematik murid tingkatan dua bagi topik Geometri - Awang Liz Aliza, Ahmad Tarmizi Rohani, Mohd Ayob Ahmad Fauzi (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Keberkesanan penggunaan pengaturcaraan LOGO terhadap pencapaian Matematik murid tingkatan dua bagi topik Geometri by Awang Liz Aliza, Ahmad Tarmizi Rohani, Mohd Ayob Ahmad Fauzi,