Pembangunan blog sebagai platform penulisan karangan oleh pelajar-pelajar bukan melayu - Lee, Hooi Ching (Tanjong Malim, 2011)
Pembangunan blog sebagai platform penulisan karangan oleh pelajar-pelajar bukan melayu by Lee, Hooi Ching