Analisis hubungan tabiat pemegang kad kredit dengan faktor demografi dan faktor pendapatan: kajian kes Seremban, Negeri Sembilan - Ahmad Hafiz Mohamad Khidzir (Tanjong Malim, 2013)
Analisis hubungan tabiat pemegang kad kredit dengan faktor demografi dan faktor pendapatan: kajian kes Seremban, Negeri Sembilan by Ahmad Hafiz Mohamad Khidzir