Perubahan pendapatan dan perbelanjaan kesan daripada program pembangunan kerajaan di kawasan masyarakat pesisir pantai daerah Besut,Terengganu - Wan Norlaili W Mohd Noor (Tanjong Malim, 2012)
Perubahan pendapatan dan perbelanjaan kesan daripada program pembangunan kerajaan di kawasan masyarakat pesisir pantai daerah Besut,Terengganu by Wan Norlaili W Mohd Noor