Penilaian guru sekolah rendah di daerah Kinta Utara terhadap Pentaksiran Aktiviti Jasmani, Sukan dan Kokurikulum (PAJSK) - Hassan Zulkifli, Abdullah Norazilawati, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Penilaian guru sekolah rendah di daerah Kinta Utara terhadap Pentaksiran Aktiviti Jasmani, Sukan dan Kokurikulum (PAJSK) by Hassan Zulkifli, Abdullah Norazilawati,