Pengajaran Kuantiti Pesanan Ekonomi (EOQ) menggunakan teknik O-Pizza - Ab Wahab Shahrul Amri, Nasirun @ Hirun Noraini, Selamat Sarah Mardhiah, Ibrahim Ima Ilyani, Ya Syazwani (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Pengajaran Kuantiti Pesanan Ekonomi (EOQ) menggunakan teknik O-Pizza by Ab Wahab Shahrul Amri, Nasirun @ Hirun Noraini, Selamat Sarah Mardhiah, Ibrahim Ima Ilyani, Ya Syazwani,