Nilai pendidikan Talaala dan impak kepada pembentukan generasi muda Kadazandusun - Kiting Rosliah, Talin Rosy, Mahali Saidatul Nornis, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Nilai pendidikan Talaala dan impak kepada pembentukan generasi muda Kadazandusun by Kiting Rosliah, Talin Rosy, Mahali Saidatul Nornis,