Idea semangat berfikir oleh Syed Hussein Alatas tinjauan terhadap pengukuhan identiti dan persoalan kemajuan Umat Islam - Noorilham Ismail (Tanjong Malim, 2022)
Idea semangat berfikir oleh Syed Hussein Alatas tinjauan terhadap pengukuhan identiti dan persoalan kemajuan Umat Islam by Noorilham Ismail