Estetika keindahan tulisan Mushaf Al-Quran pujangga tertinggi Ummat Islam satu kajian perbandingan antara Mushaf Indonesia dengan Mushaf Malaysia - Makmur Harun (Tanjong Malim, 2022)
Estetika keindahan tulisan Mushaf Al-Quran pujangga tertinggi Ummat Islam satu kajian perbandingan antara Mushaf Indonesia dengan Mushaf Malaysia by Makmur Harun