Penilaian produk pelancongan berasaskan cabaran (PBC) di Tanjung Malim Perak - Siti Zubaidah Nur Marthuan@Che Wan (Tanjong Malim, 2014)
Penilaian produk pelancongan berasaskan cabaran (PBC) di Tanjung Malim Perak by Siti Zubaidah Nur Marthuan@Che Wan