Pelestarian alam sekitar dari perspektif tempatan masyarakat Kadazandusun di kawasan banjaran gunung Kinabalu - Minah Sintian (Tanjong Malim, 2022)
Pelestarian alam sekitar dari perspektif tempatan masyarakat Kadazandusun di kawasan banjaran gunung Kinabalu by Minah Sintian