Eksplorasi tanah liat alternatif menerusi adaptasi bentuk tembikar warisan Melayu - Muhammad Safwan Mohd Shariff (Tanjong Malim, 2022)
Eksplorasi tanah liat alternatif menerusi adaptasi bentuk tembikar warisan Melayu by Muhammad Safwan Mohd Shariff