Tahap gelagat dalam kalangan guru-guru Pendidikan Islam membayar zakat pendapatan di Kedah - Muhamad Amar Mahmad (Tanjong Malim, 2022)
Tahap gelagat dalam kalangan guru-guru Pendidikan Islam membayar zakat pendapatan di Kedah by Muhamad Amar Mahmad