Pengetahuan, kesedaran dan kesediaan pelajar menengah rendah SMK Yan terhadap isu banjir di Yan, Kedah - Nor Izzatie Mohd Shohid (Tanjong Malim, 2022)
Pengetahuan, kesedaran dan kesediaan pelajar menengah rendah SMK Yan terhadap isu banjir di Yan, Kedah by Nor Izzatie Mohd Shohid