Literasi istilah geografi dalam kalangan mahasiswa Geografi, Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) - Lokman Hakim Abdullah (Tanjong Malim, 2022)
Literasi istilah geografi dalam kalangan mahasiswa Geografi, Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) by Lokman Hakim Abdullah