Hermeneutika manuskrip Melayu Campa Puteri dari Makkah ke teater eksperimental Melayu berjudul Asik - Ayu Afnizar Samsir Alam Syah (Tanjong Malim, 2023)
Hermeneutika manuskrip Melayu Campa Puteri dari Makkah ke teater eksperimental Melayu berjudul Asik by Ayu Afnizar Samsir Alam Syah