Sukatan efektif untuk penghasilan piece mould dalam kursus arca tuangan logam seni halus kajian eksperimen untuk pengajaran dan pembelajaran - Wan Nurhasyimah W. Mohd Apandi (Tanjong Malim, 2022)
Sukatan efektif untuk penghasilan piece mould dalam kursus arca tuangan logam seni halus kajian eksperimen untuk pengajaran dan pembelajaran by Wan Nurhasyimah W. Mohd Apandi