Karya seni visual dalam konteks pasca COVID-19 di Malaysia Interpretasi simbol bagi catan terpilih Transit 11 online exhibition - Rosmidahanim Razali (Tanjong Malim, 2022)
Karya seni visual dalam konteks pasca COVID-19 di Malaysia Interpretasi simbol bagi catan terpilih Transit 11 online exhibition by Rosmidahanim Razali