Pengaruh faktor meteorologi terhadap konsentrasi dan corak sebaran PM10 di bandar Ipoh, Perak - Mohd Hashiq Hashim (Tanjong Malim, 2023)
Pengaruh faktor meteorologi terhadap konsentrasi dan corak sebaran PM10 di bandar Ipoh, Perak by Mohd Hashiq Hashim