Kaedah al tikrar dalam membantu penguasaan membaca doa harian dalam kalangan kanak-kanak tadika - Nur Suaidah Hayati Abidin (Tanjong Malim, 2022)
Kaedah al tikrar dalam membantu penguasaan membaca doa harian dalam kalangan kanak-kanak tadika by Nur Suaidah Hayati Abidin