Mekanisme penyelesaian pertikaian wilayah antara Malaysia dengan negara jiran: kajian kes sempadan laut Sulawesi dan Limbang - Nadirah Mohd Azmi (Tanjong Malim, 2011)
Mekanisme penyelesaian pertikaian wilayah antara Malaysia dengan negara jiran: kajian kes sempadan laut Sulawesi dan Limbang by Nadirah Mohd Azmi