Hubungan ciri-ciri keusahawanan, penglibatan ahli, prinsip koperasi dan prestasi pentadbir koperasi di Banyumas, Indonesia - Akhmad Darmawan (Tanjong Malim, 2023)
Hubungan ciri-ciri keusahawanan, penglibatan ahli, prinsip koperasi dan prestasi pentadbir koperasi di Banyumas, Indonesia by Akhmad Darmawan