Kemiskinan di kalangan pekerja-pekerja estet : satu perbandingan antara ladang Huntley, Ladang Harcroft dan ladang Sungai Wangi, daerah Manjung, Perak Darul Ridzuan - Subramaniam Karuppanan (Tanjong Malim, 2006)
Kemiskinan di kalangan pekerja-pekerja estet : satu perbandingan antara ladang Huntley, Ladang Harcroft dan ladang Sungai Wangi, daerah Manjung, Perak Darul Ridzuan by Subramaniam Karuppanan