Pembangunan set amali ArCoNe bagi mendapatkan pekali geseran statik dan kebolehgunaannya dalam kalangan pelajar pra universiti - Afdhal Syahid Sabili (Tanjong Malim, 2023)
Pembangunan set amali ArCoNe bagi mendapatkan pekali geseran statik dan kebolehgunaannya dalam kalangan pelajar pra universiti by Afdhal Syahid Sabili