Pembangunan dan kebolehgunaan laman sesawang Population Genetics bagi Program Diploma Bioteknologi di Politeknik Nilai - Fauziah Shaheen Sheh Rahman (Tanjong Malim, 2022)
Pembangunan dan kebolehgunaan laman sesawang Population Genetics bagi Program Diploma Bioteknologi di Politeknik Nilai by Fauziah Shaheen Sheh Rahman