Latihan kod tangan bahasa isyarat sebagai program intervensi awal bagi murid kurang upaya pendegaran tahun 1 di Ipoh, Perak satu kajian kes - Muhammad Atif Jaafar (Tanjong Malim, 2022)
Latihan kod tangan bahasa isyarat sebagai program intervensi awal bagi murid kurang upaya pendegaran tahun 1 di Ipoh, Perak satu kajian kes by Muhammad Atif Jaafar