Komitmen penghayatan agama dalam kalangan pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris di Perak - Nur Sya Rahirah Lihi (Tanjong Malim, 2023)
Komitmen penghayatan agama dalam kalangan pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris di Perak by Nur Sya Rahirah Lihi