Kesediaan guru pelatih Pendidikan Islam Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) terhadap sikap profesionalisme dalam latihan mengajar di sekolah - Nor Yasmin Ahmad Ghazali (Tanjong Malim, 2023)
Kesediaan guru pelatih Pendidikan Islam Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) terhadap sikap profesionalisme dalam latihan mengajar di sekolah by Nor Yasmin Ahmad Ghazali